solidgreenarchitecture (SGA) ontwerpt en bouwt huizen van hout. Daarin is een complex vraagstuk een uitdaging die we graag oplossen. Wij rekken de grenzen van het mogelijke op om de wensen van onze opdrachtgevers te realiseren. In dat proces werken we samen met u aan uw project.

Het ontwerp vindt zijn oorsprong in het heden en verleden van de omgeving, de functie van het gebouw en haar toekomstige gebruikers. Vorm is hierbij net zo belangrijk als de methode, de structuur en het materiaal.

SGA is een verwijzing naar de materialen waar wij graag mee werken en de wijze waarop deze worden toegepast. Hierbij staat solid voor stevig, puur en staat green voor onze voorkeur om te werken met biobased materialen.

Wij werken samen met verschillende leveranciers, adviseurs en bouwbedrijven waarmee wij het volledige bouwproces voor u kunnen verzorgen. Daarnaast kunt u zelf ook actief deelnemen aan de bouw van uw woning.

In de afgelopen jaren is een bijzondere relatie ontstaan met Finland waarbij complete woningen naar eigen ontwerp worden verzorgd en geleverd in Nederland. Een recent voorbeeld hiervan is de woning die wij momenteel realiseren in Gassel.

SGA is in 2008 opgericht door architect Werner Evers MArch.